Nokian Invalidit ry

Nokian Invalidit ry. on Invalidiliiton Nokian jäsenyhdistys. Invalidiliitto on fyysisesti vammaisten ihmisten valtakunnallinen vaikuttamisen ja palvelutoiminnan monialajärjestö.

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen monenlaista toimintaa.

Jäsenyys

Invalidiliiton jäseneksi liitytään aina jäsenyhdistyksen kautta. Invalidiliiton jäsenyhdistysten jäseniä voivat olla henkilöt, joilla on jokin pysyvä fyysinen vamma tai toimintaeste, hänen perheenjäsenensä tai muu henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Yhdistyksen 15 vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä on yksi ääni yhdistyksen kokouksessa. Varsinaisena jäsenenä henkilä voi kuulua ainoastaan yhteen Invalidiliiton paikalliseen jäsenyhdistykseen.

Invalidiyhdistyksen kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, rekisteröity yhdistys tai muu oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea ja edistää invalidiyhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenellä ei ole päätösvaltaa yhdistyksen kokouksissa. Kannatusjäsenet saavat mm. alennusta Alisniemen saunamaksuista ja tilavuokrista.

Päätökset uusista jäsenistä tekee invalidiyhdistyksen hallitus.

Syyskokous

Nokian Invalidit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Alisniemessä lauantaina 17.11.2018 kello 14.00. Kokouksessä käsitellään sääntöjen määräämät asiat, mm. puheenjohtajan ja hallituksen uusien jäsenten valinta sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019.

Pikkujoulu

Nokian invalidit ry:n pikkujoulu torstaina 13.12.2018 kello 16.00-19.00. Sitovat ilmoittautumiset 7.12.2018 mennessä, puh:050 919 7050. Hinta 10 € sisältää ruokailun. Pikkupaketti mukaan.