Nokian Invalidit ry

Nokian Invalidit ry. on Invalidiliiton Nokian jäsenyhdistys. Invalidiliitto on fyysisesti vammaisten ihmisten valtakunnallinen vaikuttamisen ja palvelutoiminnan monialajärjestö.

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen monenlaista toimintaa.

Jäsenyys

Invalidiliiton jäseneksi liitytään aina jäsenyhdistyksen kautta. Invalidiliiton jäsenyhdistysten jäseniä voivat olla henkilöt, joilla on jokin pysyvä fyysinen vamma tai toimintaeste, hänen perheenjäsenensä tai muu henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Yhdistyksen 15 vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä on yksi ääni yhdistyksen kokouksessa. Varsinaisena jäsenenä henkilä voi kuulua ainoastaan yhteen Invalidiliiton paikalliseen jäsenyhdistykseen.

Invalidiyhdistyksen kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, rekisteröity yhdistys tai muu oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea ja edistää invalidiyhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenellä ei ole päätösvaltaa yhdistyksen kokouksissa. Kannatusjäsenet saavat mm. alennusta Alisniemen saunamaksuista ja tilavuokrista.

Päätökset uusista jäsenistä tekee invalidiyhdistyksen hallitus.

Avoin toimistotyöntekijän työtehtävä

Nokian invalidit ry etsii toimistotyöntekijää, jolla on mahdollisuus työllistämistukeen esim. vamman takia. Työtehtävät ovat normaaleja toimistotöitä, kassatyötä, majoituspalvelun hoitoa sekä yhdistystoimintaan liittyviä järjestelytehtäviä. Työaika voi olla esim 4-6 tuntia päivässä 3-5 päivänä viikossa sopimuksen mukaan. Oletko itse tai tunnetko jonkun, joka voisi olla meille sopiva henkilö? Ota yhteyttä Lassi Vuorenojaan 0456772058.